fbpx
Політика

Бойовики розмістили фото російського мандрівника Костянтина Журавльова в Інтернеті

Опозиційне сирійське видання Shamel news повідомило, що бойовики, які викрали російського мандрівника і блогера Костянтина Журавльова, виклали в Інтернет його фото. На фото видно, що Журавльов сидить з табличкою, на якій написана дата – 19 жовтня.

За словами бойовиків, вони проводять  власне розслідування. Раніше стало відомо, що відповідальність за дане викрадення взяло на себе радикальне угруповання "Ліва-ат- Таухид", пов’язане з "Аль-Каїдою". На початку жовтня російський громадянин Костянтин Журавльов, що мандрував по Близькому Сходу, опинився в полоні у бойовиків, які оголосили його шпигуном і хочуть судити за законами шаріату.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

В даний час його пошуками займаються сирійська влада та російські дипломати. З офіційних джерел відомо, що Журавльов, не маючи на те офіційних підстав, проник на територію Сирії, і тим самим порушив закони САР, що карається тюремним ув’язненням.

У той же час, дипломати підкреслюють, що блогер -мандрівник не міг бути шпигуном, оскільки абсолютно не володіє жодною з арабських мов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У Рунеті він відомий російським інтернет-користувачам як "активний блогер, мандрівник і людина з нестандартним підходом до життя". У рамках свого проекту «Наодинці з пустелею» Журавльов планував перетнути Сирію, а потім продовжити подорож по пустельних районах Близького Сходу і завершити її в Єгипті.

Бойовики розмістили фото російського мандрівника Костянтина Журавльова в Інтернеті (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: