fbpx
Політика

Володимир Путін зустрінеться в Кремлі з прем’єром Індії

У ніч на понеділок до Москви прибув прем’єр-міністр Індії Манмохан Сінгх, який в ході офіційного візиту зустрінеться в Кремлі з російським президентом Володимиром Путіним.
 
Основними темами переговорів, як очікується, стануть ситуація на Близькому Сході і в Північній Африці, військово-технічне співробітництво, а також взаємодія у високотехнологічних областях. За підсумками зустрічі планується прийняття спільної заяви, а також підписання кількох міжурядових угод.
 
У зв’язку з цим у прес-службі Кремля повідомили, що в заяві будуть відображені "підходи двох країн до подальшого розвитку стратегічного партнерства, включаючи нарощування торговельно-економічного співробітництва та координацію взаємодії з актуальних міжнародних питань". Російська сторона підкреслила, що російсько-індійські двосторонні відносини носять "особливий характер привілейованого стратегічного партнерства".
 
"Я аплодую зусиллям президента Володимира Путіна та російського уряду з просування політичного врегулювання конфлікту і повністю підтримую підхід, вироблений Росією із Сполученими Штатами для знищення хімічної зброї в Сирії в конкретні терміни", – заявив перед відльотом до Москви індійський прем’єр.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Володимир Путін зустрінеться в Кремлі з прем’єром Індії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: