fbpx
Шоу-бізнес

Валентин Юдашкін отримав орден «За заслуги перед Вітчизною» IV ступеня

  Президент Росії Володимир Путін нагородив знаменитого модельєра Валентина Юдашкіна орденом «За заслуги перед Вітчизною» IV ступеня. На офіційному порталі правової інформації розміщений відповідний документ, в якому уточнюється, що цей орден модельєр, який створив нову армійську форму, отримав «за великий внесок у розвиток вітчизняної культури та мистецтва».

Нагадуємо, що будинок моди Valentin Yudashkin був відкритий ще в 1993 році, і всього через рік Валентин Юдашкін представив колекцію pret-a-portе. За ескізами модельєра були зшиті костюми для російських збірних команд Олімпійських ігор 1992 року і 1996 року. У 2008 році Валентин Юдашкін виграв конкурс на розробку нової військової форми для російської армії.

До слова, на початку поточного місяця посол Франції в Росії Жан де Глініасті вручив Валентину Юдашкіну «Орден Почесного легіону». Орден Почесного Легіону – французький національний орден, який був заснований за прикладом лицарських орденів. Належність до даного ордену є вищою відзнакою, пошани і офіційного визнання особливих заслуг у Франції.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: