fbpx
Політика

ЦВК Грузії оприлюднив дані щодо кількості виборців, здатних голосувати на президентських виборах

 За повідомленням прес – секретаря Центральної виборчої комісії Грузії Екі Азарашвілі, поширеного в грузинських ЗМІ сьогодні, 19 жовтня, ЦВК оприлюднила остаточні дані про кількість виборців, що мають право голосу на майбутніх 27 жовтня 2013 року виборах у президенти країни.

 За її словами, електорат, який зможе взяти участь на виборах у межах Грузії, становить 3 млн 537 тис 719 осіб. На території країни будуть відкриті 3 655 виборчих дільниць і 34 додаткових спеціальних дільниць.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За межами кордонів Грузії працюватимуть 52 виборчі дільниці. Проголосувати за кандидата в президенти Грузії на цих дільницях зможуть 48 458 грузинських громадян, які проживають або на даний момент знаходяться за кордоном за службовими обов’язками.

 За повідомленням представників ЦВК і МЗС Грузії, на майбутніх президентських виборах 27 жовтня цього року, як і на минулих виборах до парламенту 1 жовтня 2012 року, виборчі дільниці на території Росії відкриватися не будуть, так як дипломатичні відносини між двома країнами були перервані, виходячи з чого, відкриття виборчих дільниць на території Росії не є можливим.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Вибори президента Грузії (відео): 

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: