fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Почалося видворення мігрантів, що працювали на овочевій базі в Довгопрудному

 Майже три десятки мігрантів видворені з Росії після перевірок, які були проведені на овочевій базі в підмосковному Долгопрудному.

 «Під час перевірки, проведеної два дні тому, були зафіксовані близько тисячі громадян, які брали участь у розвантажувально – навантажувальних роботах. Після проведення перевірки вже 94 особи були видворені за межі Російської Федерації», – заявив голова управління Федеральної міграційної служби по Московській області Олег Молодієвський.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як повідомлялося раніше, видворенню з території Російської Федерації підлягають 63 мігранти, які без дозволу працювали на овочевій базі. Молодієвський акцентував увагу та тому, що всього на базі близько 200 орендарів, і щоб налагодити нормальну роботу овочевої бази, потрібно відкрити спеціальне гуртожиток.

 Нагадаємо, що овочева база в Довгопрудному закрилася 16 жовтня на санітарний день. Пов’язано це було з збільшенням напливу орендарів з овочевої бази, яку днями закрили в Бірюльово. Бірюльвська овочева база була закрита після виявлення на ній цілого ряду порушень.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Рейди по овочевих базах столиці (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: