П’яні міліціонери на Сумщині протаранили пасажирський автобус

 У Полтавській області двоє співробітників міліції у нетверезому стані скоїли зіткнення з маршрутним автобусом. Про це повідомили в прес – служба ГУ МВС України по Полтавській області. За попередньою інформацією, два старших лейтенанти (віком 24 -х і 33- х років) рухалися на автомобілі «Деу Сенс» у напрямку міста Кобеляки по автодорозі «Кобеляки – Білики». Зазначимо, що автомобіль належить мешканці з селища Білики.

 У МВС повідомили, що неподалік від села Кунівка на узбіччі стояв пасажирський автобус, що рухався за маршрутом «Кривий Ріг – Полтава». В автобусі перебували 17 пасажирів. Зупинка автобуса виявилася вимушеною, тому що спустило переднє праве колесо.

 «Щоб його зручно було замінити, водій автобуса припаркував автобус на зустрічній узбіччя, вживши для цього всі відповідні заходи безпеки. Міліціонер, який керував легковим автомобілем "Деу Сенс" і рухався в цей момент у напрямку міста Кобеляки, зіткнувся з лівим крилом автобуса і з’їхав у кювет», – розповіли в МВС.

 Внаслідок аварії один із співробітників міліції отримав тілесні ушкодження у вигляді саден і закритої черепно – мозкової травми.

Related Post

 «На щастя, ні водій, ні пасажири автобуса не постраждали», – запевнили правоохоронці.

 На місце події відразу ж відправилася слідчо – оперативна група МВС і комісія з УМВС. У результаті експертизи стало відомо, що обидва старших лейтенанти перебували в нетверезому стані.

 «Зараз ведеться службове розслідування, матеріали якого передадуть до прокуратури для відповідного реагування. Крім того, керівництво УМВС України прийняло рішення про звільнення обох фігурантів дорожньо -транспортної пригоди з внутрішніх справ», – повідомили в прес – службі МВС.

 За матеріалами: УНН

Leave a Comment