Ніколь Кідман вирушила до Австралії на зйомки трилера Strangerland

Голлівудських акторів австралійського походження потягнуло на батьківщину. І справа не тільки в зові крові, головним чином, доторкнутися до історичних коренів Ніколь Кідман, Хьюго Вівінга і Гая Пірса змусив новий проект, в якому вони погодилися взяти участь. «Австралійська трійця» зніметься в загадковому трилері Strangerland (можна перекласти як «Країна незнайомців»).

У фільмі розповідається про сімейну пару, яка втратила свою дитину і відправилася на її пошуки. Режисером картини призначений Кім Фаррант, а сценарій напишуть Фіона Серес і Майкл Кініронс. Компанія Screen Australia виділила на реалізацію інді-проекту більш 30 000 000 доларів. Продюсери впевнені, що майбутня стрічка має хороший потенціал і, можливо, «вистрілить» на кінофестивалях. Про терміни виходу трилера Strangerland на широкі екрани поки невідомо.

Related Post

Однією з останніх картин за участю Ніколь Кідман на сьогоднішній день є фільм «Відплата» режисера Джонатана Теплицькі. Ця стрічка – екранізація однойменного автобіографічного бестселера Еріка Ломакса.

За матеріалами: film.ru

Leave a Comment