fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

П’яні міліціонери на Сумщині протаранили пасажирський автобус

 У Полтавській області двоє співробітників міліції у нетверезому стані скоїли зіткнення з маршрутним автобусом. Про це повідомили в прес – служба ГУ МВС України по Полтавській області. За попередньою інформацією, два старших лейтенанти (віком 24 -х і 33- х років) рухалися на автомобілі «Деу Сенс» у напрямку міста Кобеляки по автодорозі «Кобеляки – Білики». Зазначимо, що автомобіль належить мешканці з селища Білики.

 У МВС повідомили, що неподалік від села Кунівка на узбіччі стояв пасажирський автобус, що рухався за маршрутом «Кривий Ріг – Полтава». В автобусі перебували 17 пасажирів. Зупинка автобуса виявилася вимушеною, тому що спустило переднє праве колесо.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 «Щоб його зручно було замінити, водій автобуса припаркував автобус на зустрічній узбіччя, вживши для цього всі відповідні заходи безпеки. Міліціонер, який керував легковим автомобілем "Деу Сенс" і рухався в цей момент у напрямку міста Кобеляки, зіткнувся з лівим крилом автобуса і з’їхав у кювет», – розповіли в МВС.

 Внаслідок аварії один із співробітників міліції отримав тілесні ушкодження у вигляді саден і закритої черепно – мозкової травми.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 «На щастя, ні водій, ні пасажири автобуса не постраждали», – запевнили правоохоронці.

 На місце події відразу ж відправилася слідчо – оперативна група МВС і комісія з УМВС. У результаті експертизи стало відомо, що обидва старших лейтенанти перебували в нетверезому стані.

 «Зараз ведеться службове розслідування, матеріали якого передадуть до прокуратури для відповідного реагування. Крім того, керівництво УМВС України прийняло рішення про звільнення обох фігурантів дорожньо -транспортної пригоди з внутрішніх справ», – повідомили в прес – службі МВС.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: