fbpx
Політика

“У нас є в ЄС є як друзі, так і країни, які дотримуються дещо іншої позиції”, – Азаров

  В України в її євроінтеграційних прагненнях в Європі є не тільки союзники, зазначає прем’єр-міністр України Микола Азаров.

"У нас є в Європейському Союзі як друзі, так і країни, які дотримуються дещо іншої позиції", – сказав він у прямому ефірі програми  Іспит для влади" в ефірі "Першого національного" телеканалу в п’ятницю.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Прем’єр нагадав, що Україна зустрілася з досить сильним протистоянням, коли спробувала внести в текст Угоди про асоціацію з ЄС пункт про перспективу входження України в ЄС.

Крім того, глава українського уряду в черговий раз підкреслив, що "не можна долю однієї людини ставити на ті ж ваги, що і долю 46-мільйонної країни, а політики, які ставлять такі категоричні умови, несуть на собі велику історичну відповідальність".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

М. Азаров заявив, що українська влада робить все від неї залежне, щоб Угода про асоціацію була підписана на саміті Східного партнерства, який пройде в листопаді у Вільнюсі.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: