fbpx
Політика

Зарубінський вірить у перезавантаження відносин з РФ

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олег Зарубінський упевнений в тому, що незабаром слід очікувати перезавантаження відносин між Україною і Російською Федерацією. Як зазначає депутат, вже навіть надійшли певні сигнали, що підтверджують його очікування.

«Їх ретранслював Прем’єр-міністр Микола Азаров. Я думаю, що це позитивний тренд на тлі тієї складної ситуації в сприйнятті українського розвитку з боку Кремля, з боку Російської Федерації», – сказав Олег Зарубінський.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як повідомив представник Партії регіонів, Росія не завжди дотримувалася якихось цивілізованих моделей поведінки, намагаючись вплинути на керівництво України і змінити її зовнішньополітичний вектор. При цьому він зазначив, що Україна вже давно вибрала свій вектор – у 2010 році, тому зараз немає сенсу говорити про форс-мажори і інше.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У цілому, на думку Зарубінського, підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом дозволить Україні прискорити процес проведення необхідних реформ.

Читайте також: