fbpx
Шоу-бізнес

Дмитро Маліков переживає за свою дочку

  Популярний російський співак Дмитро Маліков не встигає за розвитком своєї 13-річної дочки Стефанії. Дівчинка займається танцями, малюванням, грає на гітарі і на фортепіано, пробує себе в ролі співачки, а також виступає на подіумі в ролі моделі. А ще дочка Дмитра вкрай популярна в соцмережах.

Стефанія активно веде блог в Instagram – у дівчинки понад тисячу підписниківв. Настільки великий інтерес до сторінки дівчинки дивує співака. Дмитро Маліков каже, що просто зрозуміти не може, чому блог Стефанії викликає такий інтерес у користувачів соціальної мережі.

Співак пояснює це лише тим, що його дочка займається творчістю, має хороший смак і відмінні зовнішні дані, що, безумовно, притягує її однолітків.

Дмитро Маліков зі своєю дружиною не підтримують інтернет-активність Стефанії. Співак зазначив, що вони з дружиною лають дочку за сидіння біля комп’ютера і попереджають, щоб на її сторінці не з`являлися вульгарності і непристойні знімки.

Ще Дмитро Маліков зізнався, що йому вже доводилося позбавлятися від женихів дочки. Він каже, що залицяльників у Стефанії багато, але вона поки занадто мала, тому кавалерів доводиться буквально відганяти від будинку.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: