fbpx
Політика

Європарламент вимагає звільнити Тимошенко на тих же умовах, що і Луценка

 Співголова групи Зелених у Європарламенті Ребекка Хармс заявила, що екс -прем’єр України Юлія Тимошенко повинна бути звільнена на тих же умовах, що і екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

Відповідним чином вона прокоментувала рішення Європарламенту продовжити місію Кокса -Квасневського в Україні, перед якими і стоїть завдання – домогтися звільнення лідера української опозиції.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За її словами, головна мета – домогтися компромісу у звільненні Юлії Тимошенко на умовах часткового помилування. Як вона зазначила, відповідна пропозиція якраз і надійшла з боку керівників місії Александра Квасневського і Пета Кокса.

Як повідомила Ребекка Хармс, Юлія Тимошенко повинна бути звільнена на підставі цих компромісних умов і повинно це відбутися до того, як Європарламент прийме остаточне рішення, щодо євроінтеграції України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У цілому вона вважає дану ідею правильною і виступає за те, щоб питання виборчого правосуддя в Україні нарешті було вирішене, так як це є однією з цілей Угоди про асоціацію.

Читайте також: