fbpx
Політика

Україна почала перехід до глобальної модернізації країни – Янукович

  Президент України Віктор Янукович заявляє про перехід до глобальної модернізації країни, не чекаючи закінчення світової економічної кризи.

"Ми дуже багато сьогодні заклали різних реформ, які передбачають капітальну модернізацію нашої країни. Все, що було до цього – дрібні ремонти: підмазати, підфарбувати. Сьогодні ми почали капітальний ремонт. І, звичайно, він створює незручності в нашому великому домі – Україні. Це абсолютно природно – через це проходили всі високорозвинені країни", – сказав В. Янукович, виступаючи на 6-му міжнародному інвестиційному саміті "Сталий розвиток: енергоефективність, ресурсозбереження, екобезпека" у четвер у Донецьку.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Президент також зазначив, що Україні необхідно проводити реформування та модернізацію країни, не чекаючи закінчення світової економічної кризи, тим більше, напередодні підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. "Сьогодні це як ніколи важливо, коли ми стоїмо на порозі прийняття одного із стратегічних рішень – підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і зону вільної торгівлі", – сказав глава української держави.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"План модернізації – це наше домашнє завдання. Ми це робимо для себе, ніхто нас не змушує. Ми знаємо, що якщо ми сьогодні не перейдемо на євростандарти технічні, наш товаровиробник буде дискредитований на європейському та світових ринках, ми будемо неконкурентоспроможні", – підкреслив В. Янукович.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: