fbpx
Політика

Чоловік Тимошенко сподівається, що Януковичу вистачить мужності звільнити екс-прем’єра до підписання СА

Сім’я Юлії Тимошенко щиро вірить, що президенту України Віктору Януковичу вистачить мужності звільнити незаконно засудженого екс-прем’єра до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це сказано в заяві Олександра Тимошенко, опублікованій на сайті ВО «Батьківщина».

«Ми всі дуже сподіваємося, що у президента вистачить мужності звільнити незаконно засудженого політв’язня, жінку, яка вимагає невідкладного лікування, над якою протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада. Ми сподіваємося на те, що президент як віруюча людина, як чоловік, прислухається до голосу своєї совісті і прийме єдино правильне в даний час, законне і позитивне рішення щодо Юлії і не втратить унікальний шанс возз’єднання України з європейською сім’єю», – йдеться в повідомленні чоловіка Тимошенко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У той же час родичі не перестають дякувати Юлії Тимошенко за те, що вона погодилася на пропозицію тимчасово покинути Україну і відправитися на лікування до Німеччини. Однак тепер майбутнє екс-прем’єра залежить від волі глави держави, і рідні переживають, як би Віктор Янукович не прийняв рішення занадто пізно. Адже якщо операція буде відкладена, і Юлія Тимошенко залишиться в Харкові, то існує загроза інвалідності і навіть загроза її життю.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Нагадаємо, напередодні президент України Віктор Янукович заявив, якщо парламент прийме закон, що дозволяє екс-прем’єру відправитися на лікування за кордон, то він його негайно підпише.

Читайте також: