fbpx
Футбол

Герої “Сімпсонів” будуть сувенірами “Зеніту” і “Барселони”

Компанія Twentieth Century Fox випустить серію сувенірів з героями мультсеріалу «Сімпсони», яка буде приурочена до чемпіонату світу з футболу 2014 року в Бразилії. Мультиплікатори мають намір співпрацювати з такими іменитими футбольними клубами, як іспанська «Барселона», пітерський «Зеніт», бразильські «Бока Хуніорс» і «Корінтіанс».

Представники ЗМІ зазначають, що сувенірна продукція буде містити традиційні кольори та символіку футбольних клубів. Також у березні наступного року вийде нова серія «Сімпсонів», присвячена чемпіонату світу 2014 року, за сценарієм якої герой серіалу Гомер Сімпсон виявиться суддею головного футбольного турніру планети.

«2014-й рік стане роком футболу, він об’єднає вболівальників з різних міст планети. А для нас цей рік буде відмінною можливістю представити уболівальникам спеціальну лінію футбольної сувенірної продукції, окремі випуски «Сімпсонів» та інші речі, які напевно оцінять шанувальники нашого серіалу», – заявив глава компанії Twentieth Century Fox Consumer Products Джефрі Годсік.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: