fbpx
Політика

«Батьківщина» визначилася з кандидатами на повторних виборах до ВР

ВО «Батьківщина» на своєму з’їзді у середу, 16 жовтня, затвердила кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах на повторних виборах до Верховної Ради. Вони, як відомо, повинні відбутися 15 грудня 2013 року.

Делегати з’їзду проголосували за те, щоб висунути в 94-ому виборчому окрузі Віктора Романюка, в 132 – Аркадія Корнацького, в 194 – Миколу Булатецького, в 197 – Леоніда Даценка. Варто відзначити, що саме ці кандидатури попросила соратників підтримати екс-прем’єр Юлія Тимошенко, так як вони висувалися на відповідних округах під час парламентських виборів у 2012 році і перемогли. Щоправда, тоді ЦВК визнала результати виборів недійсними. Крім того, на з’їзді підтримали кандидатуру Юрія Левченка, якого висунула «Свобода» в 223 виборчому окрузі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко у своєму письмовому зверненні до учасників з’їзду подякувала представникам всіх трьох опозиційних сил за те, що вони змогли домовитися про висунення єдиного опозиційного кандидата в кожному окрузі. Також вона висловила сподівання, що це було її «останнє дистанційне звернення» і наступні «історичні з’їзди» вона вже зможе вести особисто.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: