fbpx
Політика

Собянін: “Будемо боротися з нелегалами”

 Міський голова Москви Сергій Собянін дав слово москвичам, що влада продовжуватиме боротьбу c нелегальною міграцією та c злочинами в цій сфері.

«Ми чудово розуміємо і підтримуємо вимоги мешканців столиці навести порядки на ринках, торгових базах. Також ми розуміємо, що потрібно вдосконалити роботу правоохоронних органів, і вже вживаємо відповідних заходів для того, щоб припинити нелегальну міграцію», – заявив Сергій Собянін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також столичний мер додав, що овочева база в Бірюльово в даний момент закрита і невідомо чи буде вона відкрита знову.

Нагадаємо, що заворушення в московському районі Бірюльово почалися в неділю, 13 жовтня. Люди вийшли на вулиці і вимагали від правоохоронців якнайшвидшого розслідування справи про вбивство 25-річного місцевого жителя Єгора Щербакова. У ході акцій протесту місцеві жителі прорвалися на овочеву базу, де вчинили погром. У ході перевірки правоохоронцями даної бази було виявлено безліч порушень. Додамо, що вже вчора правоохоронцям вдалося затримати передбачуваного вбивцю.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Штурм овочевої бази в Бірюльово (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: