fbpx
Політика

У ДПтСУ порекомендували Юлії Тимошенко лікуватися в Україні

Представники Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ) порекомендували засудженому екс-прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко лікуватися в Україні. Про це журналістам повідомив Олександр Лісіцков, керівник державної пенітенціарної служби України.

«У нас в Україні достатньо фахівців: і докторів наук, і кандидатів наук, і професорів, і академіків, які можуть цілком успішно лікувати і у нас в Україні», – розповів глава ДПтСУ.

За його словами, українські клініки чудово обладнані. Лісіцков нагадав, що всі громадяни користуються послугами українських фахівців і ходять в українські лікарні.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Природно, ми поправляємо у нас здоров’я, що і всім рекомендую робити в рідній Україні. І кошти ті, які на сьогоднішній у нас день є, залишати потрібно тут, щоб піднімати свою економіку… Це наші громадяни. Достатньо лікувати їх в Україні», – розповів Олександр Лісіцков.

За словами глави ДПтСУ, українські засуджені отримують медичну допомогу безкоштовно, однак у виправних установах часто не вистачає медикаментів. У такому випадку, розповів пенітенціарій, родичі засуджених докуповують препарати за свій рахунок, тим самим «піднімаючи національну економіку».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім того, Олександр Лісіцков розповів про нинішній стан здоров’я Юлії Тимошенко.

«Її стан стабільний, і вона знаходиться в повному здоров’ї», – заявив Лісіцков.

Відзначимо, що європейські чиновники активно наполягають на лікуванні Юлії Тимошенко в Німеччині. Нещодавно сама екс-прем’єр-міністр дала згоду на лікування за кордоном. Незважаючи на це, рішення про лікування Тимошенко за кордоном, яке є одним з ключових умов для підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом, досі не прийняли.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: