fbpx
Футбол

«Якщо не виграємо у “Туна”, нам буде дуже складно боротися за вихід з групи», – Мбокані

Форвард київського «Динамо» Дьемерсі Мбокані розповів про те, як гравці «біло-синіх» заповнюють тривалу паузу, яка пов’язана з матчами збірних. Крім того, конголезець поділився своєю думкою про настрій київського «Динамо» перед матчами групового етапу в Лізі Європи.

Дьемерсі Мбокані повідомив, що весь час «футбольної паузи» провів зі своєю родиною у Києві.

«Я давно не бачив дітей, тому постарався приділити їм якомога більше уваги», – заявив бомбардир.

Крім того, Мбокані розповів, в якому режимі працює київське «Динамо» в відсутність футболістів-«збірників». За його словами, в команді всі проходить як і зазвичай у «таких випадках». Зараз «Динамо» чергує тренувальні заняття з контрольними спарингами.

На питання про те, чи не в новинку  тренуватися в усіченому складі, Дьемерсі Мбокані відповів: «Ні, це дуже поширене явище і в "Андерлехті", і в "Монако", та й у багатьох інших європейських клубах, де виступають футболісти – "збірники" з різних країн».

Мбокані зазначив, що київське «Динамо» делегувало в національні збірні різного віку близько 30-ти футболістів. Форвард вважає, що це дуже добре. Це означає, на думку Мбокані, що ці футболісти заслужили виклик до збірної своєю грою.

«Мені дуже приємно грати разом з такими футболістами. На жаль, у національної збірної Конго зараз немає матчів, тому залишився я в Києві, інакше б також, напевно, поїхав», – повідомив форвард.

Нагадаємо, що київському «Динамо» потрібно виправляти положення не тільки в чемпіонаті України, але і в Лізі Європи. Мбокані розповів, який настрій перед наступним домашнім матчем у Лізі Європи проти «Туна».

«Природно, я очікую тільки перемоги. Ми всі прекрасно розуміємо, що якщо не виграємо, то нам буде дуже складно боротися за вихід з групи», – підсумував Мбокані.

За матеріалами : fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: