fbpx
Авто

Московських автомобілістів-порушників штрафуватиме спеціально створена автоінспекція

Те, що Москва є свого роду «державою в державі», в черговий раз підтвердив мер російської столиці Сергій Собянін. Указом московського градоначальника створено окрему Московську адміністративну дорожню інспекцію, в обов’язки якої входить стягування штрафів за стоянку і контроль за таксопарками.

Перший і єдиний виконавчий орган такого роду заснований після схвалення главою російського уряду Дмитром Медведєвим передачі частини повноважень МВС владі Москви.

За неправильну парковку в столиці Росії тепер стягується штраф у розмірі 3000 рублів, в регіонах ця сума нижча. Співробітники МАДІ зобов’язані здійснювати рейди по всіх міських вулицях і дворових територіях з метою виписки квитанцій про штрафи автовласникам-порушникам. Також на МАДІ покладено обов’язок щодо проведення планових та позапланових перевірок таксистів щодо відповідності вимогам перевезення пасажирів і багажу. У юрисдикцію Московської адміністративної дорожньої інспекції підпадають як юридичні особи, так і індивідуальні підприємці.

Нові штрафи в Москві за неправильне паркування (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: