fbpx
Політика

Місію Кокса-Кваснєвського можуть продовжити

 Польські ЗМІ стверджують, що місію Європарламенту в Україні, яку очолюють екс-президент Польщі Александр Квасневський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс, можуть знову продовжити. При цьому точні дати не називаються.

Слід нагадати, що сьогодні, 15 жовтня, Пет Кокс і Александр Квасневський повинні будуть представити звіт про свої спостереження.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Спочатку Кокс і Квасневський приступили до роботи як спостерігачі з судових процесів над екс-прем’єром України Юлією Тимошенко, але пізніше діапазон їх роботи був розширений – їм також доручили спостерігати за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Втім, спостерігачам поки що так і не вдалося досягти своєї головної мети – звільнення Тимошенко, при тому, що це є одним з головних критеріїв для підписання Угоди про асоціацію у Вільнюсі.

Читайте також: