fbpx
Політика

Опозиція спробує не допустити проведення засідання Київради 23 жовтня – Ємець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець написав на своїй сторінці в Facebook, що в середу, 23 жовтня, має відбутися чергове засідання нелегітимної Київради, на якому буде розглянуто близько 50 земельних питань.

«Спершу вони прикривалися вчителями, потім заявили, що без сесії Київради не розпочнеться опалювальний сезон – цього разу обійшлося без соціальних ініціатив – чистий дерибан», – зазначив Леонід Ємець.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому він додав, що нічого дивного в цьому немає, оскільки необхідно оплатити роботу 1300 найманих міліціонерів, зокрема і надбавку за «ризик».

«Адже міліціонери, як ніхто, добре знають, що вчиняють кримінальний злочин, передбачений статтею 351 ККУ», – написав депутат.

За його словами, на цей раз опозиція має намір залучити до участі столичного прокурора і персонально встановлювати особи «людей у ​​погонах», щоб згодом відкривати кримінальні провадження.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Природно все це в тому випадку, коли нас буде менше, ніж міліціонерів. Фізично неможливо через них пробитися, і неважливо, що закон на твоєму боці», – зазначив Леонід Ємець.

Читайте також: