fbpx
Політика

КПРФ хоче бачити Собяніна на урядовій годині в Держдумі

 Представники Комуністичної партії Російської Федерації пропонують включити до списку запрошених на урядову годину до Державної Думи 22 жовтня мера Москви Сергія Собяніна.

На сьогоднішньому засіданні, 15 жовтня, до порядку денного Держдуми було включено питання про запрошення на позачергову урядову годину глав МВС, ФМС Росії та заступника мера Москви з питань регіональної безпеки та інформаційної політики.

При цьому депутат КПРФ Валентин Романов заявив, що не зрозумів, з якої причини на урядову годину не запрошують мера Москви Сергія Собяніна, і запропонував також включити його в список запрошених. Інші депутати від КПРФ підтримали ініціативу свого колеги, а деякі також запропонували покликати на урядову годину представників ФСБ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Спікер Держдуми Сергій Наришкін запропонував внести відповідні зміни до проекту постанови і повідомив, що вони будуть розглядатися під час голосування з даного питання.

Відзначимо, що на урядовій годині 22 жовтня обговорюватимуться події в Західному Бірюльово, де нещодавно, на очах у своєї дівчини, був убитий молодий чоловік. Даний випадок згодом призвів до масових заворушень у всьому районі. При цьому вбивцю все ще не знайшли.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: