fbpx
Новини світу

Рекламу на автошляхах в Україні пропонують заборонити

У Держпідприємництві обговорили питання розміщення зовнішньої реклами на автомобільних дорогах загального користування – про це повідомила прес-служба Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, передає УНН.

До участі в дискусії були запрошені представники Держкомпідприємництва, Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА), Американської торгової палати (АТП), Державтоінспекції та Асоціації зовнішньої реклами.

Приводом для зустрічі стали критичні заяви ЄБА та АТП щодо законодавчих ініціатив у сфері зовнішньої реклами (законопроекти № 1125, № 2182, № 0944).

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Своїм виступом Голова Держпідприємництва Михайло Бродський звернув увагу на відсутність в європейських країнах подібної ситуації з засиллям зовнішньої реклами на дорогах.

"У першу чергу, засилля реклами над проїжджою частиною автодоріг призводить до великої кількості аварій в Україні. Значно більше, ніж у Європі! Водії відволікаються. Хіба в Європі є такий безлад, як у нас!?", – зазначив Михайло Бродський.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

"Я закликаю бізнес бути чесним! У першу чергу, до громадян, які є споживачами і які гинуть на дорогах через рекламні щити! Колись же треба це припинити", – підкреслив він.

Джерело: УНН

Читайте також: