fbpx
Політика

Вадим Колесніченко: Я двома руками за те, щоб ув’язнені лікувалися за кордоном

 Останнім часом ведеться багато розмов навколо звільнення Юлії Тимошенко. І це не дивно, адже в кінці листопада у Вільнюсі має відбутися саміт, на якому планується підписати Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом. І однією з вимог для успішного його підписання є, як відомо, вирішення питання Тимошенко. І якщо раніше провладні політики в один голос заявляли, що вирішити дане питання за діючими законами неможливо, то зараз вони почали думати над тим, щоб змінити існуючі норми. За те, щоб дозволити ув’язненим лікуватися за кордоном, виступає і нардеп від фракції «Партії регіонів» Вадим Колесніченко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Я двома руками за те, щоб наші ув’язнені лікувалися в будь-яких країнах світу, які готові наших страждальців підтримати. Це нормально. Права людини повинні бути захищені», – заявив він.

 У той же час політика дивує той факт, чому опозиціонери досі не підготували відповідні зміни в законодавчу базу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Ні Кличку, ні Тягнибоку, ні Яценюку не цікаво, щоб Тимошенко раптом раптово опинилася на волі. Вони вже поділили її політичний спадок і бачать себе як мінімум тріадою, яка буде сидіти в президентському кріслі», – припустив Вадим Колесніченко.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: