fbpx
Політика

Янукович зустрівся з жінками – Героями України

 Президент України Віктор Янукович зустрівся з жінками – Героями України. Під час зустрічі голова держави відзначив, що дуже радий спілкуванню з видатними особистостями країни, які досягли великих професійних успіхів, користуються повагою і авторитетом у суспільстві, займають активну громадську позицію. Саме завдяки професіоналізму та працелюбності в Україні є такі чудові жінки, якими пишається вся країна. Без їх участі, упевнений Віктор Янукович, не відбувся б процес побудови демократичного суспільства.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Повага до вас і авторитет у суспільстві не випадкові. Як кажуть, Господь Бог вам допомагав у цьому і ви цьому сприяли – щоб рівень визнання і поваги до вас завжди зростав», – зазначив президент.

 Зустріч відбулася за участі народної артистки України Ніни Матвієнко, актриси Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки Валерії Заклунної – Мироненко, багаторазової олімпійської чемпіонки з плавання Яни Клочкової, оператора машинного доїння сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма «Перше травня», пенсіонерки Павичі Шаповаленко, вчительки математики Харківської гімназії № 47 Лариси Шитикової.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: