fbpx
Спорт

Роман Широков: “Будемо грати тільки на перемогу”

 Гравець збірної Росії і пітерського «Зеніту» Роман Широков заявив, що гравці збірної налаштовані грати проти Азербайджану виключно на перемогу, а не на нічию, яка також забезпечить команді перше місце. Нагадаємо, що матч відбіркового циклу між збірною Азербайджану і збірної Росії відбудеться 15 жовтня в Баку.  Для азербайджанської збірної даний матч ніякої ролі не грає.

 «Я вважаю, що ми повністю готові до майбутнього матчу. Всі гравці знають, що для виходу у фінальну частину чемпіонату світу нам вистачить і нічиєї. Однак ми вийдемо на поле і будемо грати тільки на перемогу! Ніколи не можна налаштовуватися на нічийний результат, так як нічия може «поплисти» в будь-яку секунду. Ми чудово розуміємо той факт, що суперники будуть намагатися показати хорошу гру перед рідними вболівальниками», – заявив росіянин у своєму інтерв’ю.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Також Роман Широков не обійшов стороною тему про те, що за перемогу над збірною Росії гравцям Азербайджану обіцяні чималі призові.

 «Я неодноразово чув про те, що гравці збірної Азербайджану обіцяють нас обіграти. Що я можу сказати, ці слова нас мало мотивують. У нас на даний момент лише одна мотивація – вийти на чемпіонат світу до Бразилії. І це набагато важливіше від слів азербайджанських гравців і їх преміальних. Наші хлопці б’ються на полі не за матеріальні винагороди, а за свою Батьківщину», – додав гравець пітерського «Зеніту» Роман Широков.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Зазначимо, що вчора, 13 жовтня, в Москві гравці збірної Росії провели останнє перед вильотом до столиці Азербайджану тренування.

 У даний момент збірна Росії знаходиться на першому місці у своїй відбірковій групі. На другому місці розташувалася збірна Португалії. Для виходу у фінальну стадію чемпіонату світу в Бразилії, гравцям збірної Росії достатньо зіграти внічию в майбутньому матчі в Баку. 

Перший матч між збірними Росії та Азербайджану у відборі до ЧС-2014 (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: