fbpx
Спорт

Володимир Кличко відповів Михайлу Задорнову: Для того, щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка

 Не так давно, коментуючи минулий в Москві боксерський поєдинок між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним, відомий сатирик Михайло Задорнов зазначив наступне: «У Кличка брат у президенти йде. Програти йому не можна було, а виграти, весь час борючись, він не міг. Йому доводилося використовувати всі методи як у політиці». Крім того, Михайло Задорнов додав про Володимира Кличка: «Так, він богатир. Так, він класний боксер, але для такого класу боксера, як у нього, несолідно вішатися на супротивника таким собі піджаком великого розміру, купленим у магазині "Богатир". Тому мені особисто миліший Повєткін».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Сьогодні в ЗМІ з’явилися слова українського боксера, які якоюсь мірою є відповіддю сатирикові Михайлу Задорнову. Володимир Кличко зазначив, що «… для того, щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка. Якщо її немає – пальто впаде».

 «Виходячи з того, що робив Повєткін, по-іншому діяти в цьому бою було просто неможливо. І, до речі, клінчі – це теж частина боксу», – підкреслив Володимир Кличко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що Володимир Кличко і Олександр Повєткін провели на рингу всі 12 раундів. Після завершення бою всі судді одноголосним рішенням віддали перемогу українському боксерові.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: