fbpx
Політика

Юлія Тимошенко може погодитися на помилування без реабілітації – адвокат Сергій Власенко

 Адвокат колишнього прем’єр – міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що заради підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом Тимошенко поки готова погодитися на помилування без повної реабілітації. Про це захисник екс – прем’єра заявив в інтерв’ю українським ЗМІ.

 «Найправильнішим я вважаю варіант, при якому Юлія Тимошенко буде повністю юридично і політично реабілітована. Все інше – це компроміс. Поки варіанти компромісу, які пропонують у Віктора Януковича, виглядають приблизно так. Припустимо, не дай Бог, ввечері величезний хлопець особисто побив вас, забрав тисячу гривень, підрізав вашого коханого, а потім каже: погоджуйся на компроміс, і я тобі з тисячі гривень, які вкрав у тебе, п’ять поверну», – заявив Сергій Власенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Також захисник зазначив, що як відповідальна людина Тимошенко розуміє, що підписання угоди про асоціацію – стратегічне питання для української республіки. Тому колишній прем’єр готова, і заявила про це публічно, прийняти пропозицію місії Європарламенту як прохання Кокса – Квасневського про помилування з подальшим лікуванням у Німеччині – це реальна необхідність, додав Власенко.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: