fbpx
Новини світу

Навальний збирає підписи за візовий режим для мігрантів

 Опозиціонер Олексій Навальний розмістив на сайті Російської громадської ініціативи петицію, спрямовану на збір підписів за введення візового режиму з країнами Середньої Азії та Закавказзя.

 У пояснювальній записці, опублікованій в «Живому журналі» і проанонсованою в соціальних мережах, Навальний стверджує, що 84 % громадян Російської Федерації (а це понад 100 000 000 осіб) підтримують його ініціативу. Тепер справа за малим – заручитися підтримкою хоча б 0,1 % громадян від вищевказаної кількості, тобто петицію повинні підписати не менше 100 000 осіб, і тоді вона буде розглянута на федеральному рівні.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Олексій Навальний закликає ввести візовий режим з Казахстаном, Киргизстаном, Таджикистаном, Узбекистаном, Вірменією, Азербайджаном і Туркменістаном. Тим громадянам з перерахованих вище країн, хто вже перебуває на території Росії без візи, опозиціонер пропонує дати півроку, щоб вони змогли залагодити всі формальності. Після закінчення шести місяців всі ті, хто не отримав візу, повинні бути видворені з країни, вважає Навальний.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Навальний. Міграція і національне питання (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: