fbpx
Політика

Джон Керрі і президент Афганістану Хамід Карзай так і не змогли до кінця зрозуміти один одного

  Державний секретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі заявив, що між Афганістаном і США повна домовленість про пакт безпеки так і не була досягнута. Про це американець заявив в ході прес-конференції в Кабулі, яка відбулася відразу після закінчення переговорів американського політика і президента Афганістану Хаміда Карзая. Джон Керрі підкреслив, що в даний момент питання перебування американських солдатів на території Афганістану залишається актуальним.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Відзначимо, що якщо питання про перебування американських солдатів на території Афганістану не вирішиться, то вже наступного року Сполучені Штати Америки будуть зобов’язані вивести свої війська з території держави. Саме в 2014 році завершується військова місія НАТО в Афганістані.

Нагадаємо, що 13 вересня біля американського консульства в Афганістані були підірвані два автомобілі. П’ятьом терористам-смертникам вдалося прорватися на територію комплексу, де вони вступили в перестрілку із співробітниками охорони. В результаті перестрілки вдалося нейтралізувати не менше двох бойовиків.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: aif.ru

Читайте також: