fbpx
Спорт

У Краснодарі розпочалася акція на підтримку сочинської Олімпіади

У Краснодарі почалася широкомасштабна акція на підтримку сочинської Олімпіади та Паралімпіади, яка проходить під назвою "Назустріч Олімпійським іграм у місті Сочі!". З цього приводу в столиці краю урочисто зустріли прапор Всекубанської акції, що до цього побував у 42 містах і районах краю і прибув до столиці Кубані з Мостовського району.

"Упевнений, майбутнє Краснодару у розвитку спорту, залученні городян і, перш за все – молоді, в активне спортивне життя", – заявив мер міста Володимир Євланов, даючи старт олімпійській акції.

Акція стартувала з святкової ходи "Вперед! До висот Олімпійських!" по головній вулиці міста. У марші брали участь вихованці 20 спортивних установ та організацій Краснодара. А головні заходи спортивного свята розгорнулися на Театральній площі, на якій був встановлений величезний мультимедійний екран.

З його допомогою буде організована трансляція Олімпійських ігор. "Кубань за правом є олімпійським регіоном. Трохи більше трьох місяців залишилося до Ігор. Планується, що 14 спортсменів Кубані візьмуть участь в Олімпіаді. І сподіваюся, що у Кубані будуть медалі", – сказала міністр фізкультури і спорту Краснодарського краю, олімпійська чемпіонка Людмила Чернова і додала, що протягом наступних 50 днів олімпійський прапор стане головним символом на всіх спортивних змаганнях і заходах, що проводяться у столиці Кубані.

Спортивну передолімпійську акцію підтримали і артисти, перед присутніми виступили шоу-група "Музичний квартал", італійська хореографічна група "Orizon danza", а також російський співак і шоумен Сергій Крилов.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: