fbpx
Політика

Віце-президент ЄНП: “Якщо Тимошенко не буде на волі до 21 жовтня, то асоціації не буде”

 Віце – президент Європейської народної партії, депутат Європейського парламенту Яцек Саріуш – Вольський заявив, що Угода про асоціацію підписана не буде, якщо Україна не поставить крапку в справі Тимошенко вже до 21 жовтня.

 Також Саріуш – Вольський підкреслив, що лікування та звільнення екс – прем’єр – міністра України – вельми принциповий момент у відносинах Європи та України. Саме тому справа Юлії Тимошенко має бути вирішена ще до зустрічі керівників зовнішньополітичних відомств країн ЄС.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Якщо Юлія Тимошенко не опиниться на волі – Угода про асоціацію підписана не буде. Це принцип Європейського союзу», – заявив політик.

 «Ми очікуємо вирішення даного питання вже до 21 жовтня. Саме тоді відбудеться зустріч міністрів закордонних справ держав – членів ЄС, на якій я зачитаю звіт. Якщо умови Європейського союзу не будуть виконуватися, то Угоду підписувати ніхто не стане. Потрібно приймати рішення вже зараз. Якщо Україна буде відкладати рішення – буде пізно. Так що ми чекаємо вирішення питання вже найближчим часом», – додав Яцек Саріуш – Вольський.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: