fbpx
Політика

У центрі Талліна пройшла масова антиурядова акція

У четвер біля пагорба Тоомпеа в центрі Талліна, де знаходяться будівлі уряду і парламенту Естонії пройшла масштабна антиурядова акція, в якій взяли участь кілька тисяч осіб. Акція була організована опозиційною Центристською партією напередодні муніципальних виборів, які пройдуть 20 жовтня.

Маніфестанти вишикувалися в ланцюжок навколо пагорба Тоомпеа і стали скандувати гасла із закликом піти у відставку прем’єр-міністра країни Андруса Ансіпа. Представники центристів розповіли, що сенс акції полягає в тому, щоб показати невдоволення народу урядом і парламентом, очолюваними правлячою коаліцією з Реформістської партії і партії "Союз Вітчизни і Республіка".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Всім, хто прийшов на акцію роздали подарунки – радіоприймачі з логотипом центристської партії. Після акції всі учасники вирушили на площу Свободи, де їх чекав концерт, лазерне шоу і завершальний феєрверк. Мер Талліна, голова Центристської партії Едгар Савісаар виступив перед присутніми, і подякував їм за підтримку.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: