fbpx
Політика

Микола Азаров підбив підсумки останніх тижнів

 Як написав на своїй сторінці в Facebook прем’єр – міністр України Микола Азаров, останні 2 тижні були дуже насиченими. У першу чергу він звернув увагу на те, що Верховна Рада нарешті приступила до злагодженої роботи і прийняла ряд необхідних євроінтеграційних законопроектів.

 Крім того, Азаров нагадав і про свою поїздку до Мінська, зазначивши те, що керівництво Білорусі, яка також є членом Митного союзу, заявило, що не має нічого проти підписання Україною Угоди про асоціацію з Європейським союзом і не бачить в цьому жодних ризиків для Митного союзу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Микола Азаров звернув увагу і на заяву президента Росії Володимира Путіна про необхідність проведення переговорів на рівні керівництва країни та експертів для аналізу наслідків євроінтеграції України на торговельно-економічні відносини з країнами Митного союзу.

 «На мій погляд, це дуже важлива заява президента Російської Федерації», – написав прем’єр – міністр.

 За його словами, на початку наступного тижня він вирушить до Росії, де зустрінеться з російським керівництвом і візьме участь у засіданні Міжурядового комітету з економічного співробітництва.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Підготовлено досить об’ємний матеріал, включаючи проекти угод, які нам треба підписати. Таким чином, у нас буде ще одна можливість обговорити всі ці питання на рівні урядів», – зазначив Азаров.

 Він підкреслив, що зараз головне завдання – зберегти рівень торговельно – економічних зв’язків з країнами Митного союзу.

 «Ми повинні розуміти, що це і робочі місця, і зарплата, і доходи до бюджету», – констатував Микола Азаров.

Читайте також: