fbpx
Футбол

Ленс: “Посилено вивчаю російську мову”

 Гравець київського «Динамо» голландець Джермейн Ленс висловив упевненість, що він не позбудеться місця у складі національної збірної, якщо йому вдасться продовжити демонструвати хорошу гру в клубі.

 «У «Динамо» я граю на тій же позиції, що і в збірній. Це дуже добре для мене. Однак зазначу, що в клубі мені надають більше свободи, ніж у збірній», – заявив Джермейн.

 «Я стабільно граю в основі, все добре. В останньому турі мені вдалося забити два голи. Дуже шкода, що чемпіонат України не транслюють в Голландії, адже підтримка тренера збірної для мене дуже важлива», – додав гравець столичного клубу.

Також річний новачок київського «Динамо» додав, що почав старанно вивчати російську мову. Крім цього, Ленс висловив повне задоволення своїм перебуванням у столиці України.

 «З головним тренером спілкуюся мало, адже він погано знає англійську. Однак Сергій Ребров, який мав досвід гри в Англії, допомагає мені і переводить слова Олега Блохіна. Що стосується самого міста, то Київ мені дуже сподобався. Він виглядає сучасно, на відміну від решти частини України», – підсумував гравець.

 За матеріалами: korrespondent.ne

Читайте також: