fbpx
Міжнародна економіка

Путін: “Вітаємо інвестиції Siemens”

 Сьогодні, 11 жовтня, президент Російської Федерації Володимир Путін провів зустріч з головою правління компанії Siemens AG. Зустріч відбулася з огляду на те, що німецький концерн виявив бажання інвестувати в Росію один мільярд євро. За попередньою інформацією, концерн і далі братиме участь у проектах з модернізації російських залізниць.

 «Вже до 2015 року в компанії планують вкласти у свої проекти на території Росії значні ресурси. Ми дуже раді даній новині», – заявив російський лідер. Також Володимир Путін пообіцяв підтримувати концерн, висловлюючи надію на те, що Siemens вдасться внести внесок у розвиток економічної співпраці між Російською Федерацією та Німеччиною.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Зі словами подяки до російського президента звернувся і голова концерну Джо Кезер. За його словами, він дуже радий тому, що Володимир Путін зміг виділити час для зустрічі з ним.

 «Це моя перша офіційна зустріч з президентом країни. На превеликий жаль, у німецького канцлера для такої зустрічі часу не знайшлося», – заявив голова правління компанії Siemens AG Джо Кезер.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: