fbpx
Політика

Берлусконі просить замінити арешт

 Захисники колишнього прем’єр – міністра Італії Сільвіо Берлусконі подали запит на припинення арешту свого підзахисного. Адвокати політика просять змінити арешт на виконання соціальних робіт. Нагадаємо, що Сільвіо Берлусконі був засуджений за фінансові махінації компанії «Медіасет» на чотири роки. Вирок екс – прем’єру було зачитано 1 серпня поточного року.

 Проте пізніше даний термін був скорочений, відповідно до закону про амністію. Після даної зміни, Сільвіо Берлусконі має провести у місцях позбавлення волі один рік. Зазначимо, що в Італії за нетяжкі злочини людей похилого віку не позбавляють волі. Їм пропонують вибирати між суспільно – корисними роботами і домашнім арештом.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Трибунал Мілана повинен оголосити про спеціальне засідання, на якому і будуть вирішувати питання щодо Берлусконі. За даними італійських засобів масової інформації, дане засідання відбудеться не раніше весни наступного року. Зазначимо, що після появи інформації про те, що Берлусконі буде працювати на благо суспільства, йому надійшло вже кілька пропозицій від різних організацій.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: