fbpx
Політика

Питання Тимошенко не стосується євроінтеграції – Олійник

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що Юлія Тимошенко нарешті має сама визначитися з тим, чого вона хоче. Відповідним чином депутат прокоментував прохання Яценюка підтримати клопотання про помилування екс-прем’єра.

Як зазначив Олійник, сама Тимошенко чомусь з таким клопотанням ні до кого не зверталася. Він вважає, що якщо Тимошенко дійсно невинна, як говорить, то повинна домагатися виправдувального вироку.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Володимир Олійник дотримується позиції, що всі кримінальні справи мають бути розслідувані, але Тимошенко, як він каже, нічого для цього не робить і просто ігнорує судові засідання.

«Ніхто не вірить в те, що вона хоче йти до суду, але її начебто не пускають. Тоді як її присутність у суді могла б значною мірою вирішити відповідні питання», – зазначив депутат.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Примітно, що Олійник стверджує, що президент і чинна влада також зацікавлені у вирішенні питання Юлії Тимошенко, але при цьому розуміють, що необхідно діяти так, щоб не порушити правовий порядок в країні.

Крім того, він вважає, що питання Тимошенко ніяк не стосується  євроінтеграції. Депутат упевнений, що Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом буде підписана за будь-яких обставин.

Читайте також: