fbpx
Політика

Ляшко обіцяє винести регіоналів на вилах з парламенту

 Народний депутат України Олег Ляшко не розуміє, чому депутати сидять і розглядають питання виділення додаткових коштів на проведення виборів в проблемних округах, замість того  щоб направити ці гроші на потреби людей, які місяцями не отримують заробітних плат і соціальних виплат.

 Також Ляшко задався питанням, чому ті люди, які відповідальні за фальсифікації на виборах, що і призвело до проведення повторних виборів, не відповідають за свої порушення, тоді як звичайна людина, якщо вкраде хоча б курку, відразу вирушає за грати.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Вони сфальсифікували вибори, вкрали мільярди і ні за що не відповідають. Хто вкрав? Партія регіонів!», – заявив Ляшко.

 Він упевнений, що регіоналам на все це наплювати, так як вони не знають, як живуть звичайні люди і їм без різниці – вкрасти один мільярд або десять мільярдів.

 За його словами, в розкраданні коштів винна Партія регіонів і члени комісій. Ляшко вважає ненормальним, що вибори в проблемних округах будуть проводити ті ж люди, при яких і сталися фальсифікації.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Вони не мають морального права на це», – підкреслив депутат.

 Олег Ляшко пообіцяв, що «лафа» Партії регіонів закінчиться, як і їх правління.

 «Прийде кінець і комуністам, які покривають Партію регіонів. Ми винесемо вас на вилах, і більшість у парламенті представлятимуть нормальні люди, які наведуть порядок», – заявив він.

 

 

Ляшко пообіцяв винести Партію регіонів на вилах (відео):

Читайте також: