fbpx
Економіка

Медведєв: “Ми здатні себе прогодувати і забезпечити продукцією тваринництва”

 Прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що у країни є всі шанси для того, щоб стати однією зі світових лідерів у виробництві молока. За словами голови уряду, щорічно в країні виробляють близько 30 мільйонів тонн молока.

 «Ми виробляємо стільки молока, скільки виробляє Німеччина. Однак не варто забувати, що Німеччина значно менша від Російської Федерації по населенню, однак у той же час вона є найрозвиненішою в промисловому сенсі в Європі. Китай виробляє приблизно стільки ж молока, скільки і ми. З цього можна зробити висновок – у нас чудовий потенціал», – заявив прем’єр – міністр Російської Федерації. Медведєв додав, що ємність російського ринку молочної продукції експерти оцінюють на 40 мільйонів тонн молока на рік.

 Також російський прем’єр заявив, що Російська Федерація зацікавлена ​​в тому, щоб переважна частина продукції харчової промисловості була вітчизняного виробництва.

 «Ми здатні самостійно себе прогодувати, а також забезпечити продукцією тваринництва», – вважає російський прем’єр – міністр.

 За матеріалами: kp.ru

 

Читайте також: