fbpx
Політика

Бережна закликала зосередитися на євроінтеграційних законопроектах

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Ірина Бережна зазначила, що нинішня влада вже зробила багато для реформування вітчизняного законодавства і зараз головне завдання – прийняти євроінтеграційні законопроекти.

 При цьому вона зазначила, що одним з головних питань, яке має бути вирішене до саміту Вільнюсі, є закон про прокуратуру.

 «11 жовтня ми очікуємо остаточних висновків Венеціанської комісії… І як тільки надійдуть офіційні висновки – законопроект буде переданий на розгляд до Верховної Ради, і в досить стислі терміни, я в цьому переконана, ми проголосуємо його і однозначно встигнемо це зробити до вільнюського саміту, який пройде в листопаді», – сказала депутат.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За її словами, здійснення реформ є свого роду домашнім завданням парламентаріїв. Як заявила Бережна, ці реформи повністю збігаються з планом реформування та модернізації країни, який був розроблений Партією регіонів.

 «Так що ми виконуємо свої передвиборні обіцянки. Ми все робимо для України і українців», – підкреслила вона.

Читайте також: