fbpx
Футбол

“Дніпру” потрібно зарахувати поразку – Леоненко

 На думку колишнього гравця київського «Динамо» Віктора Леоненка, дніпропетровському «Дніпру» необхідно було зарахувати технічну поразку в недограному матчі з харківським «Металістом». Футбольний експерт вважає, що регламент Прем’єр – ліги України в даному випадку має однозначне тлумачення.

 «Мені здається, що ще багато всього цікавого відбудеться навколо даної проблеми. Всіх тонкощів регламенту Прем’єр – ліги я не знаю, проте якщо стадіон команди – господаря не готовий – то слід команді зарахувати технічну поразку. Подібні ситуації не так вже й часто зустрічаються в нашому житті. Просто не пощастило. Скрізь є свої правила, положення. Дане рішення виглядає досить дивно. Напевно хтось зверху здійснив дзвінок», – заявив екс – гравець київського «Динамо».

 Нагадаємо, що центральний матч 12 – го туру Прем’єр – ліги України між дніпропетровським «Дніпром» і харківським «Металістом» так і не був дограний. Через проблеми з освітленням на «Дніпро – Арені» команди зіграли лише один тайм. За рішенням керівництва Прем’єр – ліги, другий тайм буде дограний.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: