fbpx
Політика

«УДАР» пропонує провести три сесійні тижні відразу

 Народний депутат України, лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко під час Погоджувальної ради у Верховній Раді 7 жовтня закликав внести зміни в розклад парламентських засідань і провести два пленарні тижні відразу, щоб остаточно вирішити питання з євроінтеграційними законопроектами.

Як нагадав Кличко, 21 жовтня проходитиме засідання Ради міністрів закордонних справ країн-членів Європейського союзу, під час якого вирішуватиметься питання підписання Угоди про асоціацію з Україною, тому до цього моменту український парламент повинен розглянути всі євроінтеграційні законопроекти.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Крім того, Віталій Кличко вважає доцільним створення спеціальної робочої групи з представників усіх парламентських фракцій для внесення необхідних змін до низки законів, серед яких закон про незалежність суддів.

За його словами, до 9 жовтня парламент має розглянути текст змін до Конституції, а до 16 жовтня направити вже змінений документ на розгляд Конституційного суду.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Тоді до 21 жовтня ми зможемо прийняти всі необхідні закони – європейські за змістом, а не назвою», – додав лідер партії «УДАР».

Читайте також: