fbpx
Політика

Президент розраховує на злагоджену роботу в парламенті – Мірошниченко

 Представник президента України у Верховній Раді, депутат Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що напружений порядок денний на поточний пленарний тиждень буде вимагати від депутатів злагодженої та конструктивної роботи. При цьому він зазначив, що глава держави  готовий допомагати депутатам, щоб якнайшвидше прийняти необхідні для євроінтеграції законопроекти.

З відповідною заявою Мірошниченко виступив на Погоджувальній раді 7 жовтня.

«Черговий пленарний тиждень може стати гарною можливістю для нас об’єднати зусилля для розгляду цілого ряду законопроектів, ініційованих президентом, урядом, народними депутатами, які спрямовані на євроінтеграцію і впровадження європейських стандартів життя », – сказав депутат.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Як він вважає, особливу увагу цього тижня слід приділити законопроектам, які торкаються внесення змін до Конституції, а також громадського телебачення і роздержавлення комунальних ЗМІ.

За його словами, було б також доцільно включити до порядку денного цього тижня законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правового статусу працівників апарату Верховного Суду. На думку Мірошниченка, розгляд цього питання є досить актуальним в контексті судової реформи, яка досить часто обговорюється парламентаріями.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Наостанок він зазначив, що президент України очікує від депутатів злагодженої та ефективної роботи, спрямованої на задоволення інтересів громадян.

«Офіс президента і особисто глава держави готові до співпраці, до максимального об’єднання зусиль у нашому русі до Європи», – додав Юрій Мірошниченко.

Читайте також: