fbpx
Економіка

«Київавтодор» виділив 103 млн грн на ремонт доріг

Комунальне підприємство «Київавтодор» 27 вересня 2013 року за результатами тендеру уклало низку контрактів на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Києва. Зазначимо, що угоди розраховані до листопада 2014 року, а їх загальна вартість становить 102,6 мільйона гривень. Про це стало відомо з «Вісника державних закупівель».

Повідомляється, що кошти «Київавтодору» розділили між 4-ма фірмами.

Дарницький район Києва – 28,25 мільйона гривень отримає «Броварське шляхово-будівельне управління № 50». Цією компанією керує екс-глава «Автомобільних доріг України» («Укравтодор») Віктор Гавриленко. За останні п’ять років ця фірма отримала контрактів на 722,85 мільйона гривень.

Печерський, Солом’янський та Подільський райони – 28,21 мільйона гривень отримає компанія «Автострой». За цей час ця компанія отримала підрядів на загальну суму 151,3 мільйона гривень, з яких – 44,07 мільйона гривень у Києві.

Деснянський, Оболонський, Шевченківський та Дніпровський райони – 26 мільйонів гривень отримає компанія «Підряд». Одним із засновників фірми є Ганна Скиценко, дочка депутата Київміськради Володимира Жукова («УДАР»), який до 2007 року очолював «Київавтодор». За наявними даними, за останні 5 років ця фірма виграла тендерів на 175,37 мільйона гривень.

Святошинський район Києва – 19,45 мільйона гривень отримає підприємство «Дніпродор». За останні 5 років підприємство «Дніпродор» виграло тендерів приблизно на 162 мільйони гривень грн.

Нагадаємо, що в 2013 році в «Київавтодорі» помінявся керівник. Новим генеральним директором був призначений Петро Береговий, який раніше керував «Дорожньо-експлуатаційним управлінням з утримання та ремонту автомобільних доріг і споруд на них Дарницького району міста Києва».

За матеріалами: nashigroshi.org

Читайте також: