fbpx
Політика

Керівництво України всіляко перешкоджає проведенню Всеукраїнського референдуму – Симоненко

 Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що вже направив європейським політикам звернення з питання захисту демократичних принципів і свободи вибору в Україні. На думку Симоненка, в даний момент українська влада за допомогою Центральної виборчої комісії і різних судів спеціально блокує проведення референдуму, що порушує як закони України, так і Конституцію.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Петро Симоненко у своєму зверненні до європейських політиків описав ситуацію, яка склалася навколо ініціювання Всеукраїнського референдуму. Комуніст скаржиться на неправомірні дії влади, які всіляко перешкоджають проведенню народного волевиявлення.

 «Ми хочемо отримати від Вас реальну підтримку. Нам потрібно не допустити нехтування в нашій державі громадянських прав і свобод. Ми повинні забезпечити реалізацію прав народу, який має право самостійно визначати вектор зовнішньоекономічного і зовнішньополітичного розвитку нашої держави», – заявив Петро Симоненко у своєму документі, направленому європейським політикам.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: