fbpx
Новини світу

iPhone 5c стрімко падає в ціні

  Після презентації нових iPhone, багато хто відразу ж розкритикували компанію Apple за надто високу ціну на новий iPhone 5c. Нагадаємо, що цього року компанія представила відразу два смартфони: оновлену версію попередньої моделі – iPhone 5s, а також пластиковий iPhone 5c, який повністю повторює модель минулого року iPhone 5, за винятком матеріалів корпусу.

 Багато хто чекав, що пристрій буде позиціонувати як бюджетний смартфон, але цього не сталося, і ціна на iPhone 5c дійсно виявилася досить високою – 549 доларів за модель з 16 Гб вбудованої пам’яті.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як зазначається, рівень реалізації iPhone 5s в перший уїкенд перевищив продажі молодшої моделі в 3,4 рази. Зрештою, низькі продажі пристрою змусили рітейлерів піти на крайній крок – знизити вартість апарату. Деякі, до слова, опустили ціну майже у два рази, чого ще ні разу не було в історії iPhone.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Експерти допускають, що такий крок з боку рітейлерів зможе трохи підвищити інтерес покупців до цієї моделі, але чи так це, покаже час.

 Враховуючи те, що в деяких магазинах все ще доступні для покупки iPhone 5, не дивно, що люди віддають перевагу моделі минулого року. Як-не-як, перевага алюмінієвого корпусу вагома.

Читайте також: