fbpx
Кінотеатри

Фассбендер вважає «Оскар» приємним бонусом до кар’єри

 Майкл Фассбендер є одним з найзатребуваніших акторів у Голлівуді на даний момент, але, незважаючи на це, він ще жодного разу не номінувався на «Оскар». Торік дуже багато утішно висловлювалися на його адресу після ролі у фільмі «Сором», але до «Оскара» справа так і не дійшла.

 Тим не менше, на майбутній церемонії Фассбендер може все ж потягатися з іншими зірками за «золоту статуетку» і допоможуть йому відразу два фільми – «Радник» і «Дванадцять років рабства».

 Сам Майкл Фассбендер визнає, щоб був би не проти отримати «Оскар». За його словами, ця нагорода стала б приємним бонусом у його кар’єрі.

 Багато хто відзначає, що у своїх останніх фільмах актор віддає перевагу не найпозитивнішим персонажам, однак Фассбендер стверджує, що не робить це спеціально.

 «Я не знаю, чому так відбувається. Можливо, це просто збіг. Не виключено, що коли-небудь я зіграю позитивного героя в якийсь комедії, наприклад», – повідомив Майкл Фассбендер.

 За словами актора, коли він вибирає проект, то в першу чергу дивиться на сценарій та історію – якщо вони дійсно йому до душі то він погоджується на роль. Найближчий фільм з Фассбендером – «Радник» Рідлі Скотта, який вийде на екрани в листопаді.

Трейлер до фільму «Радник» (відео):

Читайте також: