fbpx
Політика

Інна Богословська: Підстав для виправдання Тимошенко немає

 Робота місії Європарламенту в Україні в особі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського вкотре підтвердила, що Юлія Тимошенко перевищила свої повноваження, будучи прем’єр-міністром України, і не дарма тепер сидить за гратами. Підстав для її виправдання немає. Таку думку висловила народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Інна Богословська.

 «Ніде в документах ЄС засудження Тимошенко не названо політичними репресіями. І зараз місія Кокса-Кваснєвського, яка вивчила всі без винятку документи, всі кримінальні справи, поспілкувалася з усіма без винятку політиками, не ставить питання про виправдання Тимошенко. Ці політики переконалися в тому, що Тимошенко перевищила свої повноваження та скоїла злочин. Саме тому прохання про помилування якраз і свідчить про те, що підстав для виправдання Тимошенко немає. Вона винна», – заявила регіоналка.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 У той же час Інна Богословська зазначила, навіть якщо Юлія Тимошенко буде помилувана, брати участь у президентських виборах 2015 року вона, як судима особа, не зможе.

 Нагадаємо, 5 жовтня захисник екс-прем’єра Сергій Власенко передав громадськості слова Юлії Тимошенко про те, що вона погодилася лікуватися в Німеччині.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: